Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bambiriáda je opět tady - Přijďte se k nám podívat

20. 05. 2010 | Bambiriáda 2010

Již ve čtvrtek 20. května 2010 bude zahájena celorepubliková akce Bambiriáda. V tento den Vás srdečně zveme na Den otevřených dveří v klubovnách a místech působení jednotlivých sdružení a organizací. Den otevřených dveří proběhne v klubovnách:


sdružení Pionýr, středisko Františka Ondříčka v době od 16:00 do 18:00
1. stř. Zálesák, Kanovnická 11, České Budějovice v době od 16:00 do 18:00
Azimut, Loděnice na Plavské, Rožnov v době od 9:00 do 16:00
Česká tábornická unie, klubovna Stromovka za Kauflandem, v době od 9:00 do 16:00
rodinné centrum Rozárka, Jana Čarka 7, Suché Vrbné, v době od 10:00 do 18:00
Koníček, Haklovy Dvory – Nové Dvory, v době od 9:00 do 15:00


logoNávštěva Dne otevřených dveří Vám přiblíží činnosti jednotlivých sdružení, rozšíří obzory a nabídne řadu možností, jak mohou Vaše děti efektivně a příjemně strávit svůj volný čas. Na Bambiriádě v Českých Budějovicích budou prezentovat svůj program kupříkladu sdružení Pionýr, 1. stř. Zálesák, Taneční a westernová skupina Desperado, sdružení pro netradiční formy pobytu v přírodě AZIMUT, Česká tábornická unie, M-tes, Pohodáři, rodinné centrum Rozárka, Koníček, Centrum ekologické a globální výchovy Cassiopea, M-Centrum pro mladou rodinu, Salesiánské středisko mládeže, Armáda ČR a další.


Celá akce trvá od 20. května do 23. května. Cílem akce Bambiriáda je seznámení veřejnosti s aktivitami sdružení dětí a mládeže a středisek volného času, představení jejich aktivit novinářům, setkání sdružení, získávání nových členů a spolupracovníků, ukázka organizačních a prezentačních možností a schopností, s nimiž sdružení a střediska volného času disponují.


V Českých Budějovicích se akce uskutečňuje pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly a primátora Statutárního města České Budějovice Mgr. Juraje Thomy, na jejichž přímou účast se můžeme těšit na slavnostním zahájení v pátek 21. 5. 2010 v 11:00 na hlavním pódiu. Svou účast potvrdili i další významní hosté.


Neseďte doma a pojďte se s námi bavit!!!


Zdroj: Bambiriáda.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !